Geely GT Concept

Geely, unul dintre marii producători auto chinezi, a surprins recent lumea auto, punând în circulaţie primele imagini cu Geely GT, un concept care va debuta la Salonul Auto Beijing 2008.

Geely GT Concept Geely GT Concept
Geely GT ConceptDacă Geely vă este prea puţin cunoscut, GT este clar că provine de la "Grand Tourism" - deci este vorba despre un coupe de mari dimensiuni, care joacă în liga Ferrari, Aston Martin sau Jaguar. Oare?

Având în vedere că Geely este un constructor chinez de maşini ieftine, ne vine greu să credem că GT poate fi mai mult decât un vis pe calculator - însă conceptul va avea premiera la Salonul Auto Beijing 2008.

Conform imaginii de copiatori pe care constructorii auto chinezi şi-au atras-o (pe drept cuvânt), am fi tentaţi să asemuim acest concept cu Pontiac Solstice din faţă sau cu un Ferrari 612 Scaglieti, din profil. Însă adevărul este că, per ansamblu, maşina are o individualitate puternică, fiind destul de reuşită.

Mai multe detalii vor fi făcute publice cu ocazia salonului auto chinezesc.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.