Geely va prezenta la Salonul Auto Beijing 2008 o gamă de 23 de modele noi şi concepte, printre care şi un SUV compact, care, cel puţin din schiţe, promite să fie o surpriză plăcută.

Geely SUV Geely SUV
Geely SUVConceptul Geely SUV arată destul de spectaculos din primele schiţe apărute pe internet, încadrându-se în linia de design a coupeului GT Concept. Geely SUV ar urma să intre în concurenţă cu maşini de categoria lui Ford Kuga sau VW Tiguan, iar zvonurile spun că maşina prezentată la salonul chinezesc va beneficia de o motorizare hibridă.

Geely va mai expune un model de categorie compactă, CE Hatchback, precum şi un model familist, GE MPV - acoperind, practic, câteva dintre cele mai importante segmente auto.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.