Geneva 2011: Suzuki Swift S-Concept

Suzuki prezintă, la Salonul Auto de la Geneva 2011, noul Suzuki Swift S-Concept, versiunea un pic mai (sau deloc) dopată a modelului Swift.

Geneva 2011: Suzuki Swift S-Concept Geneva 2011: Suzuki Swift S-Concept

Din comunicatul de presă al celor de la Suzuki nu reiese mare lucru despre maşină, singurele date utile sunt cele legate de volumul motorului şi anume că Suzuki Swift S-Concept este propulsat de o unitate de 1,6 litri şi că este cuplată la o cutie manuală cu şase rapoarte.

În rest comunicatul face referire asupra aspectelor estetice, culorilor şi evident istoriei mărci. De remarcat la exteriorul maşinii sunt jantele din aliaj de 18 inch, etrierele de culoare roşie, generos dimensionate, şi spoilerul mare de pe haion. A da...şi la interior scaunele de serie au fost înlocuite cu unele Recaro.

În rest, aşteptăm versiunea de serie a acestui model, când vom afla dacă s-a schimbat ceva şi la nivelul suspensiilor dar mai ales la nivelul puterii generate de propulsorul de 1,6 litri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.