Geneva 2011: VW Bulli Concept

VW prezintă la Salonul Auto de la Geneva 2011, în premieră mondială, VW Bulli Concept, model care moşteneşte ADN-ul legendarului VW Microbus.

Geneva 2011: VW Bulli Concept Geneva 2011: VW Bulli Concept

În 2001, VW prezenta VW Microbus Concept care a fost oprit să devină o realitate ca urmare a diverselor schimbări din cadrul grupului VW. După 10 ani de la prezentarea VW Microbus Concept, constructorul german aduce în lumina reflectoarelor conceptul Bulli, care la fel ca şi predecesorul său, doreşte să aducă aminte întregii lumi de legendarul VW Microbus.

VW Bulli păstrează îndeaprope designul lui VW Microbus, ceea ce înseamnă că maşina beneficiază de un portbagaj plan şi un spaţiu interor foarte mare. La interior VW Bulli este echipat cu un iPAD detaşabil care controlează sistemul audio, navigaţia, etc.

Conceptul este propulsat de un motor electric de 113 CP alimentat de un pachet de batrerii litiu-ion. După spusele oficialilor, teoretic, automonia ar fi de aproximativ 300 de km, iar reîncărcarea completă a barteriilor s-ar face în mai puţin de o oră.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.