GMC Denali XT Hybrid Concept

GM va lansa la Salonul Auto de la Chicago (8-17 februarie) GMC Denali XT Hybrid Concept, un sport-utility truck (SUT) al viitorului.

GMC Denali XT Hybrid Concept a fost desenat şi construit de Holden Design, divizia australiană a grupului american GM. În ciuda faptului că Denali XT este un hibrid şi mai ales un pick-up, look-ul sportiv chiar agresiv al acestuia, anunţă cei 326 CP dezvoltaţi de un propulsor V8 de 4,9 litri alimentat cu etanol.

Performanţele motorului cu ardere internă sunt transmise punţii spate prin intermediul unei cutii cu variaţie continuă. Graţie motoarelor electrice şi a propulsorului alimentat cu etanol, consumul de carburant este redus cu până la 50%, faţă de concurenţă, după cum se laudă cei de la GM.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.