Honda 1 la 4

Rezultatul operaţiei ar trebui să fie tot unul, însă potrivit celor de la Honda unu se poate sparge în patru de unu.

Honda 1 la 4 Honda 1 la 4
Mai exact modelul propus de japonezi pentru concursul de design de la Los Angeles este un vehicul de o singură persoană ce se poate transforma la nevoie în alta patru vehicule perfect funţionale. Hibridul propulsat de energia solară se numeşte 14 şi reprezintă soluţia ideală pentru aglomerţiile urbane.

De altfel majoritatea conceptelor propuse cu prilejul acestui concurs sunt capabile să transporte doar un singur pasager, de altfel un număr de care este foarte aproape media persoanelor dintr-un autovehicul în prezent. Care este de aproape 1,5. Cu ajutorul unei combinaţii de inteligenţă artificială şi inginerie moleculară, fiecare vehicul individual se uneşte cu celelalte trei pentru a forma 14 fară a se observa măcar punctele de cuplare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.