Honda Gear e un concept hatchback de mici dimensiuni

Honda a prezentat la Salonul Auto Montreal din Canada conceptul unui hatchback subcompact, denumit Gear, care, dacă va ajunge să fie produs în serie, va fi poziţionat sub modelul Fit (Jazz).

Honda Gear e un concept hatchback de mici dimensiuni Honda Gear e un concept hatchback de mici dimensiuni

Conceptul Honda Gear, care preconizează un posibil model de mici dimensiuni pentru piaţa nord-americană, a fost prezentat la Salonul Auto Montreal din Canada.

Oficialii Honda nu au dat prea multe detalii despre micul concept hatchback, însă au spus că e „un vehicul care demonstrează abordarea inovatoare a companiei Honda pentru a da răspunsul auto stilurilor de viaţă tinere, urbane, Gen-Y”.

Conceptul a fost inspirat din bicicletele cu o singură viteză şi este, potrivit Honda, „un mod complet nou de a privi un vehicul subcompact”. Mai mult, e „simplu şi utilitar, dar şi personalizabil, conectat şi plin de personalitate”.

Rămâne de văzut, însă, dacă acest concept va deveni, în cele din urmă, o maşină de serie care să concureze cu modelele de mici dimensiuni ale companiei nord-americane Scion.

Gen-Y sau Generation Y este considerată de unii comentatori ca fiind generaţia celor care s-au născut între anii 1980 şi 2000 şi care au crescut odată cu tehnologia modernă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.