Honda OSM Concept

Honda a prezentat la Salonul Auto de la Londra un concept ca mărturie a faptului că se pot construi totuşi automobile ecologice care să arate bine şi să fie plăcute la condus.

Honda OSM Concept Honda OSM Concept

Honda OSMConceptul roadster de la Honda, denumit OSM, de la Open Study Model, pare să fie inspirat din prototipul CR-Z, însă oficialii japonezi au fost destul de zgârciţi în ceea ce priveşte infromaţiile oferite, chiar şi acum după ce modelul şi-a făcut apariţia la British Motor Show. Nu ştim nici o dată tehnică sau cifre despre motor, însă Honda spune despre OSM că este un roadster de o greutate redusă cu emisii foarte mici de gaze nocive.

"Am încercat să arătăm că o maşină cu emisii reduse poate să fie atrăgătoare", a declarat Andreas Sittel, Project Leader pentr OSM. "Nu există nici un motiv pentru care o maşină ecologică să nu arate bine, să fie sportivă şi plăcută de condus". Desenat de divizia R&D Honda din Offenbach, Germania, OSD va rămâne doar un studiu de design, neexistând planuri de intrarea în producţia de serie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.