Honda OSM Concept

Autor: Silviu Draganescu 25 iul. 2008 Concepte auto

Honda OSMConceptul roadster de la Honda, denumit OSM, de la Open Study Model, pare să fie inspirat din prototipul CR-Z, însă oficialii japonezi au fost destul de zgârciţi în ceea ce priveşte infromaţiile oferite, chiar şi acum după ce modelul şi-a făcut apariţia la British Motor Show. Nu ştim nici o dată tehnică sau cifre despre motor, însă Honda spune despre OSM că este un roadster de o greutate redusă cu emisii foarte mici de gaze nocive.

"Am încercat să arătăm că o maşină cu emisii reduse poate să fie atrăgătoare", a declarat Andreas Sittel, Project Leader pentr OSM. "Nu există nici un motiv pentru care o maşină ecologică să nu arate bine, să fie sportivă şi plăcută de condus". Desenat de divizia R&D Honda din Offenbach, Germania, OSD va rămâne doar un studiu de design, neexistând planuri de intrarea în producţia de serie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide