Honda prezintă Concept M, un monovolum cu design futurist

Japonezii de la Honda au prezentat la Salonul Auto Shanghai 2013 un concept de monovolum care prefigurează un viitor model de serie destinat pieţei din China.

Honda prezintă Concept M, un monovolum cu design futurist Honda prezintă Concept M, un monovolum cu design futurist

Honda Concept M este un monovolum cu design futurist, care a fost prezentat publicului de la Salonul Auto Shanghai 2013. Conform Honda, Concept M va sta la baza unui model de serie ce va fi lansat la sfârşitul anului 2014 şi va fi dedicat pieţei chineze.

Monovolumul, care are o grilă a radiatorului imensă, a fost desenat de către studioul de design al Honda din Japonia.

Niponii nu au dat nici un detaliu tehnic despre conceptul lor, spunând doar că „oferă atributele unei maşini pentru persoane, în timp ce adaugă valoare prin realizarea unei cabine confortabile şi spaţioase”. Foarte interesant…

Lăsând textul din comunicatul oficial la o parte, ce aţi alege: o Honda Concept M sau o Dacia Lodgy?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.