Hummer H2 Safari Off-Road

Hummer este reprezentat la Salonul de Tuning din Las Vegas, SEMA 2007, prin conceptul Safari Off-Road, bazat pe modelul H2 al constructorului american.

Hummer H2 Safari Off-Road Hummer H2 Safari Off-Road
Propulsat de un V8 de 6,2 litri care dezvoltă 393 CP, prototipul celor de la Hummer este caracterizat de c\teva detalii, printre care un soft -top pentru acoperi;, vopseaua care imită culoarea măslinei sau jantele din aliaj uşor de 20", echipate cu pneuri Mickey Thompson, de 35". Asemeni maşinilor off-road care se respectă, prototipul celor de la Hummer este echipat cu suspensii heavy-duty, beneficiind şi de un kit de înălţare, ceea ce  îi conferă o gardă la sol mai mare şi o capacitate mai bună de trecere în teren accidentat.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.