Hyundai Enduro Concept vrea să se transforme în SUV când va fi mare

Coreenii de la Hyundai au lansat, la Seul, un concept numit Enduro. Avem detalii mai jos despre modelul care vrea să devină SUV când o să crească mare.

Hyundai Enduro Concept vrea să se transforme în SUV când va fi mare Hyundai Enduro Concept vrea să se transforme în SUV când va fi mare

Sunt sigur că ai fost întrebat cel puţin o dată în viaţă „ce vrei să fii când o să te faci mare?”. Ei bine, eu aş întreba conceptul Hyundai Enduro, dacă aş putea, ce ar vrea să fie când o să se facă mare. Şi sunt destul de sigur că o să-mi răspună sec: „SUV”.

În comunicatul oficial, conceptul prezentat la Seul e descris ca fiind un crossover utility vehicle (CUV) cu trăsături de motociclete folosite în cele mai dure raliuri ale lumii. Teoretic, sună bine, dar practic nu e altceva decât un hatchback cu două portiere şi nişte protecţii din plastic negru pentru aripi.

Dar deja nu ar trebui să mai fie o surpriză maşinile care îmbracă haine de SUV, deşi în adâncul sufletului lor ştiu că sunt berline, breakuri sau hatchbackuri.

Ce-i drept, exerciţiul coreenilor arată destul de bine şi promite un interior interesant, descris prin cuvinte ca „emoţional”, „senzual” şi „dinamic”. Ar fi fost mai bine dacă am fi avut nişte poze, dar bănuiesc că nu e nimic rău în a-ţi pune imaginaţia la treabă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.