Hyundai Tucson în trei uși este cel mai frumos SUV – FOTO

Autor: ProMotor 16 dec. 2020 Știri auto

Xtomi a desenat cel mai frumos Hyundai Tucson. Modelul dispune de un design remarcabil și ne face (încă o dată) să regretăm că acesta va rămâne doar la stadiul de desen.

Celebrul artist grafic ne stârnește din nou imaginația cu o randare a proaspăt lansatului Hyundai Tucson. Se pare că Hyundai Tucson ar arată foarte bine și dacă s-ar renunța la ușile din spate.

Despre actualul Hyundai Tucson, lansat în septembrie 2020

Modelul de clasa SUV, care se află la cea de-a patra generație, integrează nouă direcție stilistică Hyundai „Sensuous Sportiness”. De la lansare (octombrie 2004) până în prezent au fost vândute peste 7 milioane de unități la nivel mondial, dintre care 1,4 milioane în Europa.

Odată cu lansarea pe piață a versiunilor hybrid, plug-în hybrid și cu sistem mild hybrid de 48 V pentru Tucson, Hyundai pune la dispoziția clienților cea mai variată gama de sisteme de propulsie electrificată din segmentul modelelor SUV de clasa compactă.

Noul Tucson îmbină designul futurist cu tehnologia revoluționară, oferind dotări accesibile unui număr tot mai mare de clienți. Designul este inspirat de conceptual Vision T, dezvăluit anul trecut la Los Angeles și lasă în urmă liniile tradiționale. Partea frontală este dominată, așa cum am putut vedea în imaginile teaser, de grila nouă și de farurile Parametric Hidden Lights. Atunci când farurile sunt stinse, nu există o distincție între blocurile optice și elementele geometrice ale grilei.

Sunt disponibile trei versiuni electrificate și două cu motoare pe combustie. Tucson devine astfel SUV-ul cu cea mai variată gamă de motorizare din segmentul compact.

Versiunile electrificate cu transmisie automată și tracțiune integrală HTRAC pot fi echipate cu selector Terrain Mode, care ajută la livrarea cuplului în funcție de aderență și de viteză. Sunt disponibile trei moduri pentru off-road: Mud, Sand și Snow.

Hyundai Tucson vine cu sisteme de siguranță cum ar fi asistență la evitarea coliziunii frontale, asistență la menținerea benzii de circulație, reglarea și menținerea vitezei față de vehiculul din față pe autostradă, iar pe instrumentarul de bord apare o imagine a ceea ce există în unghiul mort atunci când șoferul dă semnal pentru schimbarea benzii de circulație.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: xtomi.blogspot.com



Comentarii
Inchide