Hyundai dezvăluie primele detalii despre noul Tucson. Nouă înfățișare iese în evidență – FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan 03 sept. 2020 Știri auto

Hyundai dezvăluie primele imagini cu noul Tucson. Nouă înfățișare iese în evidență prin cea mai recentă semnătură Hyundai pentru arhitectură farurilor denumită „Parametric Hidden Lights”. Noul Tucson se mândrește și nouă dispunere duală a habitaclului.

Nouă tema de proiectare „Parametric Dynamics” împrumută din componentă emoțională specifică limbajului de design Hyundai „Sensuous Sportiness”.

Exteriorul noului Tucson a fost proiectat pentru a exprimă ceea ce designerii Hyundai denumesc „Parametric Dynamics”, un stil care folosește linii, fațete, unghiuri și forme pentru a crea suprafețe inspirate de artă cinetică. De asemenea, luminile de zi  sunt perfect integrate în grilă frontală.

Caroseria noului Hyundai Tucson crește în dimensiuni

Capotă alungită, consolele scurte și ampatamentul întins conferă modelului alură și personalitatea unui coupé. În laterale, panourile urmăresc, în unghiuri precise, aceeași linie de design „Parametric Dynamics”. Aceste suprafețe unghiulare creează un contrast între silueta delicată și detaliile masculine, sugerând senzația de mișcare continuă, chiar și atunci când autovehiculul staționează.

Formele atletice se dizolvă în unghiurile arcuite ale roților, unde jantele din aliaj conferă modelului o statura dinamică și puternică.

Consola noului Hyundai Tucson este inspirată de fluiditatea cascadelor

Evoluția designului interior a condus la reorganizarea instrumentelor de bord și la eliminarea display-ului analog, pentru mai mult spațiu interior. Formele sinuoase contribuie la senzația de spațiu deschis, în timp ce marginile generoase ale bordului se îmbină perfect cu portierele.

Amplasarea pe verticală a consolei centrale este inspirată de fluiditatea cascadelor. Liniile fine, de culoare argintie, care pornesc din consola centrală și ajung până la portierele din spate, armonizează materialele de calitate utilizate, complimentandu-le prin tonuri și texturi neutre.

Premieră mondială digitală a noului Hyundai Tucson va avea loc pe 15 septembrie.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide