Iată cum ar putea arăta un înlocuitor modern pentru vechiul Porsche 928

Bătrânul Porsche 928 ar fi trebuit să înlocuiască legendarul 911 atunci când a apărut pe piaţă în anul 1977, însă opinia publică s-a opus acestei schimbări. Drept dovadă, binecunoscutul 911 a rămas în producţie până în ziua de azi, iar coupe-ul cu motor frontal 928 a rămas în memoria colectivă ca o maşină foarte bună, însă puţin cam departe de valorile care au făcut marca Porsche cunoscută în lumea întreagă.

Iată cum ar putea arăta un înlocuitor modern pentru vechiul Porsche 928 Iată cum ar putea arăta un înlocuitor modern pentru vechiul Porsche 928

Porsche 921 Vision este numele unui studiu de design creat de Anthony Colard, care ar putea deveni un înlocuitor modern pentru bătrânul Porsche 928.

Conform designerului, proiectul 921 Vision a fost creat în doar două săptămâni şi rămâne fidel ideii de maşină sport cu patru locuri şi caroserie din aluminiu.

În faţă e vopsit gardul

La fel ca modelul de serie 928, care ar fi trebuit să înlocuiască legendarul 911, studiul de design 921 Vision a fost gândit astfel încât să acomodeze cu uşurinţă un propulsor V8 amplasat frontal. Totodată, forma posteriorului reprezintă o reinterpretare foarte bună a coupe-ului construit până la mijlocul anilor '90.

Iar în spate-i leopardul

Farurile, în schimb, nu mai sunt escamotabile, ci au fost desenate astfel încât să se încadreze cât mai bine în linia de design a actualelor modele de serie Porsche. Cu sau fără faruri escamotabile, însă, noi credem că studiul Porsche 921 Vision arată foarte bine.

Tu ce crezi: ar fi o ideea bună ca Porsche să creeze un echivalent modern pentru 928?

Foto: Anthony Colard

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.