IDEA ERA Barchetta Concept

Cu ocazia celei de a 30-a aniversare, casa de design şi inginerie IDEA a creat, din conincidenţă, în doar 30 de zile, un concept menit să celebreze istoria firmei italiene.

IDEA ERA Barchetta Concept IDEA ERA Barchetta Concept
IDEA ERA Barchetta ConceptInspirată din maşinile de curse din anii 1940, ERA Barchetta a luat naştere ca idee pe 8 aprilie, sub forma unei propuneri din partea conducerii companiei de creare a unui model aniversar. Pe 15 aprilie designul a fost definitivat iar inginerii au început să lucreze pentru a termina modelul real în doar 30 de zile.

Prezentarea oficală urmează să aibă loc astăzi, la Automotive News Europe Congress, în Torino, cabriloletul italian fiind lung de 4300 mm şi lat de alţi 1840. Două configuraţii sunt posibile: un 4 cilindri montat frontal, acolo unde îşi transmite şi puterea, şi un V6 longitudinal situat în partea din spate. Inutil de menţionat că transmisia tot pe roţile din spate are loc.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.