Imperia GP Concept

Vechea marcă belgiană, Imperia, va renaşte precum Pheonix din propria-i cenuşă, atunci când Imperia GP Concept va vedea lumina zilei.

Designul lui Imperia GP Concept, îmbină stilul vechii şcoli de design cu cel modern, imaginea generală a conceptului apropiindu-se foarte mult de cea folosită de Morgan sau Wiesmann.

Propulsia lui Imperia GP Concept va fi asigurată de un motor V4 de 2,0 litri, care va dezvolta o putere de 176 CP şi un propulsor electric al cărui putere este de 136 CP. Timpul de reâncărcare a bateriilor Li-Polimer, este de doar 4 ore, în condiţiile în care acestea sunt cuplate la o priză convenţională de 220V. Sistemul hibrid, PowerHybrid, de care va beneficia Imperia GP Concept va permite reâncărcarea bateriilor şi în timpul rulării maşini, atunci când este utilizat modul hibrid. Utilizând modul de propulsie electric, autonomia maşinii va fi de 60 de km, în condiţiile în care sprintul de la 0 la 100 km se realizează în 7,1 secunde, iar în modul hidrid de funcţionare timpul necesar pentru a atinge 100 km este doar de 4,8 secunde.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.