InterCar RX 400PK Pick-up

Autor: Silviu Draganescu 17 sept. 2007 Concepte auto

RX 400 PK Pickup este o maşină cel puţin interesantă. Bazată pe şasiul lui Ssangyong Rexton, opera celor de la InterCar are dimensiuni foarte mari: 6,15 m lungime, 1,9 m lăţime şi 1,75 m înălţime. De asemenea, ea împrumuta de la modelul de bază mare parte din caroserie, interior şi în totalitate motorul 270 XDI.

Un caracter impresionant al maşinii este spaţiul imens pe care îl pune la dispozitia pasagerilor, care alături de bena lungă de 2,3 m reprezintă o combinaţie unică pe piaţa europeană. Producătorii modelului îl consideră un vehicul cu mai multe scopuri şi aparenţe, de la o limuzină extravagantă, un off-roader impunător până la o soluţie pentru transportul muncitorilor, bicicletelor sau ATV-urilor. Greutatea de 2250 kg şi înălţimea redusă contribuie semnificativ la ţinuta de drum şi usurinţa în utilizare, în timp ce ampatamentul crescut asigură o stabilitate crescută la rularea pe autostradă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide