InterCar RX 400PK Pick-up

Vehiculele Ssangyong pot fi considerate în multe feluri, numai frumoase nu. Cel puţin nu în opinia majorităţii. Iar atunci când un tuner se ocupă de transformarea unui Ssangyong, rezultatul poate fi mai dezămăgitor decât punctul de plecare.

InterCar RX 400PK Pick-up InterCar RX 400PK Pick-up

RX 400 PK Pickup este o maşină cel puţin interesantă. Bazată pe şasiul lui Ssangyong Rexton, opera celor de la InterCar are dimensiuni foarte mari: 6,15 m lungime, 1,9 m lăţime şi 1,75 m înălţime. De asemenea, ea împrumuta de la modelul de bază mare parte din caroserie, interior şi în totalitate motorul 270 XDI.

Un caracter impresionant al maşinii este spaţiul imens pe care îl pune la dispozitia pasagerilor, care alături de bena lungă de 2,3 m reprezintă o combinaţie unică pe piaţa europeană. Producătorii modelului îl consideră un vehicul cu mai multe scopuri şi aparenţe, de la o limuzină extravagantă, un off-roader impunător până la o soluţie pentru transportul muncitorilor, bicicletelor sau ATV-urilor. Greutatea de 2250 kg şi înălţimea redusă contribuie semnificativ la ţinuta de drum şi usurinţa în utilizare, în timp ce ampatamentul crescut asigură o stabilitate crescută la rularea pe autostradă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.