Jeep Survivor Concept - Jeep-ul pentru Apocalipsă!

Designerul american Max Ostap încearcă să revină la originile militare ale maşinilor Jeep, realizând acest concept Jeep Survivor, inspirat de modelul Bantam din al doilea război mondial.

Jeep Survivor Concept - Jeep-ul pentru Apocalipsă! Jeep Survivor Concept - Jeep-ul pentru Apocalipsă!

Conform designerului Max Ostap, diferenţele între modelele originare Jeep, folosite în acţiuni militare, şi actualele Jeep-uri civile sunt foarte mari, iar propunerea sa este una coerentă.

Jeep Survivor Concept vrea să combine în mod inteligent atât capacităţile offroad excelente şi durabilitatea maşinilor militare, cât şi confortul şi echiparea modernă a maşinilor actuale, pentru o experienţă cât mai completă în afara şoselelor.

Deisgnerul nu se oboseşte să ne dea detalii despre mijlocul de propulsie sau soluţiile tehnice pentru suspensie sau direcţie, punând accentul pe aspectul maşinii. Care aduce foarte mult cu un fel de coupe-pick-up, având o înălţime foarte redusă, o lăţime apreciabilă şi oferind locuri pentru două persoane (nu se specifică dacă în habitaclu mai sunt prevăzute două strapontine în spatele scaunelor).

Plasarea roţii de rezervă pe acoperiş este o idee interesantă, în timp ce suprafaţa vitrată laterală este concepută într-un mod inedit, oferind o vizibilitate excelentă în proximitatea maşinii. De remarcat şi stilizarea imaginii de marcă, grila cu cele 7 dungi fiind integrată într-un mod futurist.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.