Kia plusează prin lansarea conceputului Kia Track'ster Concept

Cu ocazia Salonului Auto de la Chicago cei de la Kia au lansat conceptul Kia Track'ster, un Soul puţin mai cizelat.

Kia plusează prin lansarea conceputului Kia Track'ster Concept Kia plusează prin lansarea conceputului Kia Track'ster Concept

Kia Track'ster Concept se prezintă cu o caroserie în trei uşi 250 CP sub capotă şi tracţiune integrală. Conceptul este practic o versiune mai drăguţă a modelului Kia Soul. Până în acest moment Kia Soul a fost orice altceva decât o maşină cu performanţe.

Practic,conceptul, propune o versiune sportivă pentru Kia Soul. Tracţiunea integrală şi cei 250 CP sunt elemente care ar trebui să garanteze acest lucru. Puterea este "stoarsă" dintr-un propulsor turbo de 2,0 litri. Acesta este cuplat la o cutie de viteze manuală scurtă, cu şase rapoarte. Din păcate, cei de la Kia nu au precizat şi performanţele de viteză maximă şi timpul necesar propulsorului pentru a propulsa maşina la 100 de km/h . Dar, datorită cutiei de viteze scurte, maşina ar trebui să fie rapidă, cel puţin în ceea ce priveşte sprintul de la 0 la 100 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.