KTM - Proiecte de design

Constructorul austriac ne propune o călătorie în viitor prin intermediul ultimelor sale concepte.

KTM - Proiecte de design KTM - Proiecte de design

Am vrea sa vedem in serie asa cevaKTM a dat publicităţii câteva poze cu un set de concepte ce vor ridica pulsul pasionaţilor de aventură outdoor. Formele sunt realizate de studenţii în design industrial de la Universitatea FH Joanneum în colaborare cu cei de la KTM şi oferă câteva soluţii tehnice şi concepte interesante.

În general puterea este asigurată de motoare electrice, însă la nevoie unele prototipuri sunt dotate chair cu turbine. Deşi mare parte din maşinăriile prezentate sunt destul de futuriste, nu ar fi exclus ca în viitor câteva detalii să fie preluate totuşi la versiunile de serie KTM.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.