La Geneva 2011, Opel Zafira este prefigurat de un concept

Prima imagine a conceptului Opel Zafira Tourer, care are premiera mondială la Salonul Auto Geneva 2011, a fost dată publicităţii în mod oficial. Punem pariu ca modelul de serie va arăta exact la fel?

La Geneva 2011, Opel Zafira este prefigurat de un concept La Geneva 2011, Opel Zafira este prefigurat de un concept

Deşi actualul Opel Zafira nu putem spune că s-a demodat încă, noua generaţie stă să apară. Înaintea modelului de serie, care cel mai probabil va fi inaugurat în toamnă, la Salonul Auto Frankfurt 2011, avem parte de conceptul Opel Zafira Tourer, care va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2011.

Ce aduce nou Opel Zafira 3? La prima vedere, ai fi tentat să spui că nu prea multe, în afara unei părţi frontale diferite. Este o imagine pe care am mai văzut-o acum aproape 4 ani, fiind inaugurată pe conceptul Opel E-Flex, cu ocazia Salonului Auto Frankfurt 2007. Imagine pe care o regăsim şi pe Opel Ampera, fratele european al lui Chevrolet Volt.

Designerii noului concept Zafira Tourer folosesc pentru creaţia lor expresia "Lounge on Wheels" (sufragerie pe roţi), ceea ce promite un spaţiu interior foarte mare, care, împreună cu suprafaţa vitrată generoasă şi noile idei privind ergonomia şi modularitatea, trezesc interesul pentru noul monovolum famiist Opel.

Dacă Opel Meriva a venit cu ideea inedită a uşilor cu deschidere inversă, noul Zafira rămâne fidel soluţiei clasice de deschidere a portierelor, însă inginerii anunţă o evoluţie serioasă a sistemului Flex7, de aranjare a celor şapte scaune. De asemenea, ni se promite un habitaclu conceput astfel încât să asigure călătorii cât mai plăcute.

Zafira va încerca să se distanţeze de noul văr Chevrolet Orlando printr-un echipament foarte generos, dar şi printr-un nivel al calităţii mult mai bun. Ceea ce, în cazul modelului de serie, se va reflecta şi într-un ecart serios de preţ. Mai multe imagini şi informaţii despre Opel Zafira Tourer Concept, cu ocazia Salonului Auto Geneva 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.