Hot  Lamborghini Insecta - concept românesc

Lamborghini Insecta este un concept ce prefaţează un posibil "taur fioros" al viitorului, dar lucrul cu adevărat extraordinar este că acest studiu de design aparţine unui român.

Lamborghini Insecta - concept românesc Lamborghini Insecta - concept românesc

Lamborghini Insecta - spateProbabil vă întrebaţi de ce acest concept se cheamă Lamborghini Insecta şi nu preia o denumire inspirată de coride, aşa cum se întâmplâ cu majoritatea modelelor Lambroghini. Explicaţia este destul de simplă, designerul român, Iulian Bumbu a avut ca sursă de inspiraţie natura şi în mod special exoschelet-ul întâlnit la nevertebrate.

Deşi artropodele nu au mai fost preluate ca muză pentru modelele sau conceptele Lamborghini până în prezent, specificul mărcii din Sant'Agata Bolognese este păstrat fidel la conceptul Insecta. Acest lucru este confirmat chiar de creatorul român care spune că a dorit să transpună elementele organice din regnul insectelor în stilul Lamborghini, rezultând mai degrabă o evoluţie decât o revoluţie a supercar-urilor italiene.

Lamborghini Insecta - plafonSimilitudinile cu modelele din gama actuala Lamborghini sunt date şi de dimensiuni. Astfel Insecta, prin cei 4,3 metri lungime este identic cu un Lamborghini Gallardo, dar este mai lat, măsurând 2 metri şi mai scund, având o înălţime de doar 1 metru. Trenul de rulare este, de asemenea, preluat de la Lamborghini Gallardo, dar prin folosirea panourilor din fibră de carbon designerul Iulian Bumbu a dosrit să creeze un model mai agil şi mai uşor.

Despre Iulian Bumbu, designerul care merită laudele pentru această creaţie, vă putem spunem că este un tânăr de 28 de ani absolvent al Univeristăţii Naţionale de Arte din Bucureşti şi masterand în Design Auto la Scuola Politecnica di Design Milano. Experienţa sa profesională include un stadiu de practic la Centro Stile Alfa Romeo în 2008 şi o carieră de 3 ani ca modelator 3d la AMC Studio.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.