Lansare Lada C-Cross Concept

Deşi este cel mai nou crossover al ruşilor, noul C-Cross nu o va depăşi pe Lada Niva, rusoaica off-road care rămâne mereu tânără.

Lansare Lada C-Cross Concept Lansare Lada C-Cross Concept

Lada C-Cross ConceptDesignul C-Cross Concept, dezvoltat pe baza C Concept, aminteşte de cel al Fordului Focus care a populat străzile Europei. Cu toate că este cel mai nou crossover rusesc Lada Niva rămâne încă de neînlocuit.  AvtoVAZ, compania care produce Lada în parteneriat cu Renault, ar putea stabili noi standarde la Salonul Auto de la Moscova pentru maşinile ruseşti, în condiţiile în care acestea nu mai sunt la modă nici macar în Rusia.

Lansarea aminteşte de Lada SUV Concept. Un model destinat producţiei de serie ar putea fi lansat la Salonul Auto de la Moscova, desfăşurat în perioada 28 august - 1 septembrie, pornind de la SUV Concept.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.