Laszlo Varga reînvie legenda britanică Jaguar E-Type

Tânărul designer, Laszlo Varga, a folosit ca inspiraţie pentru noua sa creaţie legendarul Jaguar E-Type. Vezi în continuare dacă acest concept se ridică la înălţimea originalului.

Laszlo Varga reînvie legenda britanică Jaguar E-Type Laszlo Varga reînvie legenda britanică Jaguar E-Type

Jaguar E-Type nu a fost cea mai performantă maşină şi nici pe departe cea mai fiabilă a timpului ei, dar a avut un succes enorm datorită designului foarte reuşit. Chiar Enzo Ferrari a spus la lansarea acesteia că este cea mai frumoasă maşină pe care a vazut-o vreodată.

Designerul a pastrat forma originalului

Designerul Laszlo Varga a păstrat forma mult-îndragitului coupe britanic ce se remarcă prin capota lungă şi poziţia de condus aproape deasupra punţii spate. El a realizat mai mult o interpretare modernă coupe-ului, decât un concept nou.

Dacă va fi produs în serie, Jaguar E-Type Concept va putea împrumuta platforma şi motorul 5.0 V8 a actualului XKR-S.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.