Lexus IS 250 Sports Concept

Este curios datorită simplităţii elementelor expuse, producătorul japonez testând prin acest mod reacţia clienţilor la un set de îmbunătăţiri tehnice aplicate modelului Lexus IS 250.

Lexus IS 250 Sports Concept Lexus IS 250 Sports Concept

E clar. Va intra in seriePractic, vorbim despre un model LS 250 de serie căruia un pachet de performanţă i-a fost aplicat. Asta înseamnă că avem un sistem de evacuare modificat ce contribuie la o creştere a puterii cu 1,5% şi un nou filtru de aer ce mai adăugă şi el 3% în plus la putere. Astfel, V6-le de 2,5 litri ar trebui să dezvolte acum aproximativ 213 CP.

Mai mulţi cai putere înseamnă viteză mai mare iar aceasta necesită o forţă de oprire mai mare. În acest sens regăsim un sistem de frânare cu etriere cu 6 pistonaşe pe faţă şi 4 pe spate plus o suspensie îmbunătăţită. Greutatea a fost micşorată prin folosirea pieselor din fibră de carbin, în special în comportimentul motor, în timp ce partea estetică este completată de jantele "afumate" de 19 inch. În funcţie de reacţia publicului, Lexus ar putea introduce aceste îmbunătăţiri ca o alternativă la cei care visează la un IS-F.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.