Lexus LF-C2 Concept confirmă încă o dată caracterul puternic al designului nipon

Aproape că nici nu mai era nevoie de încă un concept care să ne arate cât de tupeişti sunt japonezii de la Lexus când vine vorba de maşini. Însă asta nu înseamnă că maşinile lor au încetat să ne lase cu gura căscată. Fă cunoştinţă cu LF-C2 Concept.

Lexus LF-C2 Concept confirmă încă o dată caracterul puternic al designului nipon Lexus LF-C2 Concept confirmă încă o dată caracterul puternic al designului nipon

Am putea să înşirăm toate modele care ne-au făcut să ne întrebăm cât sake au băut designerii înainte să se pună deasupra planşelor de desen - nu că ar fi beţi, însă ne gândim că, de regulă, băutura te face mai curajos. Însă asta ar însemna - cu exceţia lui LS şi, eventual, GS - toate modelele generaţiei actuale. 

Însă o să ne concentrăm acum pe RC Coupé, căci acesta pare să fie una dintre sursele de inspiraţie pentru LF-C2 Concept. De fapt, mergând către sursă, nu putem să nu menţionăm conceptul LF-LC, coupéul Lexus care ne-a făcut să credem că Seria 4 sau A5 sunt maşinuţe de jucărie. 

LF-C2 Concept vrea să arate „ce avem în plan atunci când vine vorba de direcţia de design”, ne spune Jeff Bracken, şeful Lexus SUA. OK, deci aveţi în plan să faceţi maşini care intimidează prin simpla lor apariţie. Bine de ştiut... 

La cum arată noile modele, aproape că putem să-l percepem pe LF-C2 ca model de serie - nici interiorul strălucitor nu ni se pare a fi nerealizabil -, singurul lucru care ne împiedică să-l vedem deja ca pe un succesor al lui IS Convertible fiind lipsa unui acoperiş. LF-C2 Concept este un open-air tot timpul, nu dispune de un sistem de capotare. Cel puţin deocamdată. 

Până atunci, spune tu ce ai alege între un posibil-IS-Convertible sau un Audi A5. Sau un BMW Seria 4. Asta, desigur, după ce te uiţi un pic la imaginile din galeria foto de mai sus. Şi la clipul de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.