LIVE GENEVA 2014: Honda Civic Type-R Concept dă replica europenelor agresive

Honda Civic Type-R Concept vine din postura de outsider, dar cu siguranţă va pune la încercare statutul de băiat rău pe care şi l-a asumat deja Opel Astra OPC Extreme.

LIVE GENEVA 2014: Honda Civic Type-R Concept dă replica europenelor agresive LIVE GENEVA 2014: Honda Civic Type-R Concept dă replica europenelor agresive

Singura diferenţă dintre cele două este că Civic Type-R este deocamdată în faza de prototip, însă, la cum arată conceptul, este foarte probabil ca versiunea de serie să îi semene foarte mult, fără a putea fi numită exagerată.

Aţi jucat vreodată Diablo?

Dacă de Astra OPC Extreme spuneam că este o Astra normală deghizată, acelaşi lucru se poate spune şi despre Type-R, într-o oarecare măsură. O Honda Civic standard a trecut printr-o ploaie de restilizări şi a primit un look mai futurist şi picanterii de care doar sportivele au parte: spoilere impunătoare, prize de aer generoase, evacuări duble, jante cu design special şi un eleron care domină partea din spate.

Hmm... hello Civic facelift. Gen

Dacă redesenarea părţii frontale anunţă şi un facelift al gamei Civic, nu pot decât să mă bucur că modelul compact al japonezilor va arăta aşa de matur. Sunt curios, totuşi, de eleron: chiar va arăta aşa pe viitorul Civic Type-R de serie? Sunt foarte curios...

N-ai cum să nu te gândeşti la NFS şi GTA la un loc. N-ai cum!

VEZI ŞI ALTE IMPRESII LIVE PROMOTOR DE LA GENEVA 2014!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.