Loremo LS Concept

Loremo va prezenta la Salonulul Auto de la Frankfurt unul din cele mai efciente propotipuri construite vreodată în materie de consum şi emisii reduse de noxe.

Loremo LS Concept Loremo LS Concept
Loremo LS Concept va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie în forma unui prototip funcţional, conceptul debutând cu un an în urmă, cu ocazia Salonului de la Geneva, însă atunci nu beneficia de grup motopropulsor.

După spusele oficilalilor Loremo, maşina este capabilă să parcurgă o distanţă de 400 de km cu un plin, capacitatea rezervorului fiind de doar 8 litri, ceea ce înseamnă un consum de numai 2 litri/100 km. Această performanţă a fost atinsă datorită unui design special al maşinii, care permite o rezistenţă la înaintare foarte scăzută, dar şi datorită greutăţii foarte mici, de numai 450 kg. Maşina va fi echipată cu un motor diesel cu doi sau trei cilindri, în funcţie de varianta tehnică dorită.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.