Lotus Design Hot Wheels Concept

Lotus a prezentat la SEMA 2007 un concept inedit din punct de vedere al dimensiunilor. Macheta a fost realizată la o scară de 1:5.

Lotus Design Hot Wheels Concept Lotus Design Hot Wheels Concept
Lotus Design Hot Wheels ConceptPentru a celebra 40 de ani de activitate, vestita comapnie americană Hot Wheels a făcut un parteneriat cu cei de la Lotus pentru a creea un concept care să ilustreze psihologia mărcii de hypercaruri. Astfel, a luat "naştere" Lotus Design Hot Wheels. Acest proiect s-a dovedit a fi foarte provocator, deoarece designerii care s-au ocupat de concept au fost nevoiţi să creeze, în primul rând, o jucarie după reguli de mult uitate de aceştia.

Rezultatul final a fost o superbă maşinuţă sport, decapotabilă, cu două locuri şi lungă de 75 mm. Steven Crijns, designerul care a condus acest proiect explică faptul că macheta trebuia să amintească vizual de marca Lotus, din acest motiv designerul a împrumutat elemente de la modelele Elise şi Exige, cum ar fi blocurile optice sau grila radiatorului. Pentru ca deliciul adevăraţilor pasionaţi de automobile să fie complet, cei de la Hot Wheels au decis ca o copie după acestă machetă să fie vândută începând cu primăvara anului 2008 la o scară de 1:64.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.