Lotus Europa i6

Nu, nu este ceva oficial, ci sunt doar câteva schiţe desenate de un pasionat. Din păcate.

Lotus Europa i6 Lotus Europa i6

Pentru totdeauna un JPGDesignerul sud-african, Idries Noah nu este la prima creaţie de acest gen, el mai având la activ un Ferrari Dino şi Project Fireblade. Acum ne prezintă un Lotus Europa i6, despre care autorul precizează că are în teorie o greutate de 920 de kilograme iar puterea vine de la un motor de 2.0 litri, 6 cilindri în linie şi supraalimentat.

La asemenea specificaţii am putea bănui o putere maximă de 300 de CP, ceea ce nu corespunde însă cu cifrele furnizate de Idries cu privire la acceleraţia 0-100 km/h, considerată de el ca fiind de 7 secunde. Probabil e modest. Viteza maximă e în schimb de 265 km/h. Deşi modelul nu va ajunge niciodata în serie am putea să privim partea bună: cu asemenea creaţii designerul ar ptuea fi remarcat pentru a ajunge într-un final în departamentul de design al unui constructor mare. Şi atunci chiar vom vedea pe stradă modele desenate de el.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.