Maserati Cinqueporte

Conceptul Maserati Cinqueporte a fost creat de studiourile de design StudioM şi StudioTorino pentru a onora o cerere inedită din partea unui client arab care doreşte să devină posesorul variantei break al lui Maserati Quattroporte.

Maserati Cinqueporte Maserati Cinqueporte
Maserati CinqueporteClientul arab nu este la prima cerere de acest gen, el deţinând deja şi un Ferrari break. Pentru a face faţă condiţiilor extreme din deşert, spoilerul faţă a fost modificat pentru a permite intergrarea unei prize de aer de dimensiuni generoase. Din punct de vedere al mecanicii, aceasta nu va fi modificată faţă de cea al lui Maserati Quattroporte.

Maşina se pare că va fi construită într-un singur exemplar, neexistând planuri concrete din partea oficialilor italieni pentru fabricarea lui Maserati Cinqueporte în serie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.