Mazda 1 Concept

Mazda a dat publicităţii prima schiţă al conceptului Mazda 1, concept care va fi prezentat în premieră modială cu ocazia Salonului Auto de la Paris din acest an.

Mazda 1 Concept Mazda 1 Concept
Mazda ne-a obişnuit în ultima perioadă cu o serie de concepte futuriste, precum Mazda Nagare, Taiki sau Furai. Prima schiţă a conceptului Mazda 1 duce mai departe linia de design lansată odată cu concepetul Nagare.

Peter Birthwhistle a declarat pentru cei de la Auto Express că "versiunea de serie va fi şi mai radicală decât cea prezentată. Maşina va destinată celor tineri şi va fi echipată cu dispozitive de conctare precum iPod, Blue- tooth, dar şi sistem de navigaţie. Noua maşină va fi de tipul "green car" şi va cântări cât mai puţin posibil".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.