Mazda Minagi

Mazda a prezentat la Geneva un concept de SUV ce ne arată cum va arăta viitorul model Mazda CX-5.

Mazda Minagi Mazda Minagi

Conceptul Mazda Minagi a debutat la Salonul Auto de la Geneva. Este pentru prima dată când Mazda ne arată cum va arata viitorul model crossover ce va fi botezat, cel mai probabil, CX-5. Fratele mai mic al modelului CX-7 va fi prezentat în varianta de serie în această toamnă şi va fi un Minagi ceva mai mic.

Pe lângă designul nou, noul model va folosi noile motoare Skyactiv. Noile motoare promit o economie de carburant de 30% faţă de actualele motorizări. Prin Minagi, Mazda va avea un rival pentru Volkswagen Tiguan şi Audi Q5. Noul model va ţinti mai ales piaţa nord americană unde Audi Q5 s-a dovedit a fi un mare succes.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.