Mazda Motorani RX

Cum? Nu e maşină? Poate nu conform standardelor din ziua de azi. Şi în nici un caz nu conform tehnologiei de azi. Poate doar conform imaginaţiei oamenilor contemporani.

Mazda Motorani RX Mazda Motorani RX

Salonul Auto de la Los Angeles găzduieşte alături de numeroasele maşini banale ce se pot vedea la orice colţ de stradă şi un concurs inedit de design, în care desenatorii au mână complet liberă. Tema de anul acesta este "2057 Robocars". După ce v-am prezentat viziunea Volkswagen asupra viitorului, unde am crezut că mai radical de atât nu se poate, a venit rândul Mazdei să ne uimeasă. Şi am un sentiment că nu se va termina aici.

Motorani RX, numit după un legendar războinic japonez, se integrează perfect cu şoferul. Şi aici chiar nu mai este vorba de vrăjeli de marketing, ci şoferul practic va fi îmbrăcat într-un costum care va prealua şi va transmite înapoi semnale de la diverse grupe de muşchi, astfel încât ocupantul vehiculului va putea simţi perfect maşina. Întreaga structură este alcătuită dintr-un aliaj de nano tuburi din carbon inteligente, ce îşi schimbă şi reţin o anumită formă. Astfel se permite o tensionare programată a întregii structuri dar se si asigură un transfer eficient de energie către nano motoarele eletrostatice montate în roţile ce se pot învârti cu 360 de grade. Fascinant, nu? Mai avem de aşteptat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.