McRae R4 concept

Festivalul de viteză de la Goodwood este o oportunitate excelentă pentru Campionul Mondial de Rally, Colin McRae, de a prezenta propria creaţie, conceptul McRae R4.

McRae R4 concept McRae R4 concept
McRae R4 a fost dezvoltată de Colin McRae împreună cu Dave Plant pentru a oferi o maşină de rally competitivă, dar care să nu ridice foarte mult costurile de exploatare. Prototipul, prezentat la Goodwood, este propulsat de un motor de 2,5 litri aspirat, cu patru cilindri în linie, puterea maximă fiind de 300 CP. Tracţiunea poate să fie 2x4 sau 4x4 în funcţie de preferinţele celui care o va achiziţiona. Pentru tracţiunea integrală, diferenţialul central poate să fie mecanic sau activ, totul depinzând de preferinţele clientului.

Debutul maşinii în competiţii este aşteptat în toamna acestui an, iar cel al producţiei de serie - maşina se va fabrica într-o serie foarte limitată - spre sfârşitul anului viitor. Preţul pentru modelul iniţial, de 300 CP, va fi de 150.000 de lire sterline sau aproximativ 222.800 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.