Mercedes AMG Vision GT Concept din Gran Turismo 6. VIDEO cu maşina reală

Germanii de la Mercedes-Benz AMG au creat un concept special pentru aniversarea de 15 ani a jocului-fenomen Gran Turismo. Denumit Vision Gran Turismo, prototipul german va putea fi condus în cea mai nouă versiune a simulatorului auto Gran Turismo, în apropierea Crăciunului 2013.

Mercedes AMG Vision GT Concept din Gran Turismo 6. VIDEO cu maşina reală Mercedes AMG Vision GT Concept din Gran Turismo 6. VIDEO cu maşina reală

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo e un concept creat special pentru simulatorul auto Gran Turismo 6, cu ocazia împlinirii a 15 de la lansarea pe piaţă a primei versiuni Gran Turismo. Iată şi cum arată maşina reală - dacă veţi trece de primul minut în care tinerii din jurul ei parcă sunt ameţiţi de o fată frumoasă, o veţi putea admira din toate unghiurile.

Prototipul celor de la AMG se alătură, astfel, conceptului BMW Vision Gran Turismo – dezvoltat şi el exclusiv pentru jocul cu maşini. Spre deosebire de prototipul BMW, însă, cel creat de Mercedes-Benz a primit şi o versiune adevărată, la scara 1:1, lansată la Salonul Auto de la Los Angeles.

Conform germanilor, prototipul AMG Vision GT are un V8 ce dezvoltă 577 CP şi 800 Nm. Toată puterea merge către roţile din spate, iar întreaga maşină a fost construită pe un şasiu din aluminiu acoperit cu elemente din fibră de carbon.

Jocul Gran Turismo 6 a fost pus în vânzare în decembrie 2013, înainte de Crăciun. Cu ocazia celei de-a 15-a aniversări a jocului, creatorii simulatorului le-au cerut producătorilor auto mondiali să creeze concepte de viitor după tema „Vision Gran Turismo”. 

Cum vi se pare creaţia germanilor? Noi ne ducem să ne ştergem un pic la ochi, ni s-au cam umezit de emoţie...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.