Mercedes-Benz GLA45 AMG Concept, prezentat la LA

Germanii de la Mercedes-Benz au prezentat la Salonul Auto Los Angeles 2013 cel mai nou membru al familiei sportive AMG – GLA45 AMG. Deşi momentan poartă denumirea de concept, crossoverul pe steroizi va arăta la fel atunci când va intra în producţia de serie.

Mercedes-Benz GLA45 AMG Concept, prezentat la LA Mercedes-Benz GLA45 AMG Concept, prezentat la LA

Conceptul Mercedes-Benz GLA45 AMG a fost prezentat oficial la Salonul Auto Los Angeles 2013. Sub capota crossoverului vopsit în culori de curse se află acelaşi propulsor de 2,0 litri pe benzină ca în CLA45 AMG şi A45 AMG, care produce 360 CP şi 450 Nm.

Potrivit informaţiilor publicate de Mercedes-Benz, conceptul GLA45 AMG poate să accelereze de la zero până la 100 km/h în mai puţin de cinci secunde, ajutat de sistemul de tracţiune integrală şi de cutia de viteze automată cu şapte trepte şi ambreiaj dublu.

La exterior, crossoverul sportiv are parte de un pachet aerodinamic specific diviziei AMG, cu spoilere agresive, jante de 21 de inci şi un eleron asemănător cu cel montat pe A45 AMG.

Video Mercedes-Benz GLA45 AMG Concept:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.