Mercedes-Benz propune maşina de golf a viitorului

Vă place golful? Vă place să vă plimbaţi de colo-colo cu maşinuţele electrice de pe terenurile de golf? Vi se pare că aceste maşinuţe sunt învechite? Ei, bine, Mercedes-Benz are soluţia.

Mercedes-Benz propune maşina de golf a viitorului Mercedes-Benz propune maşina de golf a viitorului

Pasionaţi de golf, viitorul transportului personal e aici! Sau nu.

Germanii de la Mercedes-Benz sunt de părere, se pare, că maşinuţele de golf din prezent sunt prea normale, prea plictisitoare. Aşa că au creat un concept care aduce maşinuţele de golf în prezent. Sau mai degrabă le aduce din viitor.

Studiul de design e semnat de Centrul Avansat de Design Mercedes-Benz din Carlsbad, California, iar una dintre trăsături este lipsa volanului, care a fost înlocuit de un joystick amplasat pe consola care desparte cele două locuri. Astfel, maşinuţa poate fi condusă atât de pasagerul din stânga, cât şi de cel din dreapta, ceea ce înseamnă că luptele pentru alegerea şoferului ar putea duce la câteva accidente.

Maşinuţa Mercedes-Benz are două uşi care pot fi demontate, în cazul în care vrei să-ţi atârne pletele în vânt sau vrei să cazi din maşină după ce coechipierul tău a atins „din greşeală” joystickul de direcţie.

Conceptul germanilor are un motor electric alimentat de la o baterie ce poate fi încărcată fie de la o priză de perete, fie cu ajutorul panourilor solare amplasate pe acoperiş.

Cum vi se pare prototipul celor de la Mercedes-Benz?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.