Mercedes-Benz S 500 Hybrid - Informaţii oficiale

Mercedes vine la Salonul Auto de la Frankfurt cu un model hibrid, care este însă capabil să se încarce şi de la priză.

Mercedes-Benz S 500 Hybrid - Informaţii oficiale Mercedes-Benz S 500 Hybrid - Informaţii oficiale

Încărcare la prizăNoul Mercedes Benz S500 Hybrid vine dotat cu o baterie litiu-ion de 10 kWh, ce permite o autonomie de doar 30 de kilometri şi poate fi ulterior încarcată direct de la priză. Alternativ, se poate folosi şi motorul termic V6 de sub capotă, care va lucra alături de unul electric de 60 CP pentru a propulsa maşina până la 100 km/h în puţin peste 5,5 secunde.

Consumul mediu declarat est de 3,2 litri la fiecare 100 de km, cifre foarte bune când ne gândim la performanţele de mai sus, la dimensiunile unui S-Class şi la consumurile declarate ale concurenţei. Nu ştim însă metodologia care a stat în spatele stabilirii acestora. Poate vom afla în câteva zile la Salonul Auto de la Frankfurt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.