Mercedes-Benz U-Class descrie o potenţială navă-amiral de la Mercedes

Noul Mercedes-Benz S-Class este genul acela de maşină căreia nu i se poate reproşa nimic. Asta nu înseamnă neapărat că gama Mercedes nu ar putea cuprinde un model şi mai luxos. Ca de exemplu, U-Class.

Mercedes-Benz U-Class descrie o potenţială navă-amiral de la Mercedes Mercedes-Benz U-Class descrie o potenţială navă-amiral de la Mercedes

U-Class este departe de a fi un concept oficial Mercedes-Benz, însă ambiţiile sale sunt demne de constructorul din Stuttgart. Studiul de design este semnat de Scott Wu Kaiser, student la Art Center College of Design în California.

Acesta şi-a imaginat un model superior Clasei S de la Mercedes-Benz, iar rezultatul a fost botezat U-Class, de la iniţiala cuvântului german upping, tradus prin lux sau somptuozitate.

Designerul spune că U-Class este mai lung decât versiunea S-Class cu ampatament mărit şi este propulsat de un V12 bi-turbo de 6 litri, însă nu mai specifică alte detalii tehnice. 

Vă puteţi forma o părere mai amplă despre concept cu ajutorul galeriei foto de mai sus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.