Mini prezintă o serie de concepte destinate pasionaţilor de camping

Britanicii de la Mini au creat o serie de concepte care sunt destinate pasionaţilor de ieşiri în natură alături de maşinile lor, fără a fi nevoiţi să se cazeze la hotel.

Mini prezintă o serie de concepte destinate pasionaţilor de camping Mini prezintă o serie de concepte destinate pasionaţilor de camping

Mini Clubvan Camper, Mini Countryman All4 Camp şi Mini Cowley sunt propunerile britanicilor de la Mini pentru pasionaţii de camping.

Mai exact, Mini Clubvan Camper este o autorulotă cu un singur pat, construită pe baza utilitarei Clubvan şi descrisă ca fiind „cea mai mică autorulotă de lux din lume”. Pe lângă patul pentru o singură persoană, dubiţa celor de la Mini are în dotare o chicinetă extensibilă cu gaz de la butelie, un frigider, o unitate de încălzire auxiliară şi un televizor.

Al doilea concept se numeşte Mini Countryman All4 Camp şi nu este altceva decât un Mini Countryman standard cu un cort extensibil montat pe acoperiş, ce poate oferi spaţiu de dormit pentru două persoane, potrivit britanicilor. De altfel, cortul extensibil poate fi montat şi pe un Mini Clubman, dar şi pe un Mini normal.

Mini Cowley este al treilea şi ultimul concept destinat pasionaţilor de camping şi vine sub forma unei rulote ce poate fi ataşată la cârligul de remorcare al unei maşini. Denumită după fabrica Mini din Oxfordshire, rulota Cowley oferă spaţiu de dormit pentru două persoane, o chicinetă cu aragaz cu două ochiuri, un duş care îşi trage apa dintr-un rezervor amplasat sub podea, un televizor şi o priză de 230 V la care poate fi conectat cablul de curent electric din parcul de camping pentru a trezi la viaţă toate electronicele din dotare.

Toate bune şi frumoase, însă cei de la Mini au spus că toate aceste trei concepte vor rămâne nişte concepte şi nu vor fi puse în vânzare.

Voi aţi vrea să puteţi cumpăra aşa ceva?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.