Mini prezintă o serie de concepte destinate pasionaţilor de camping

Autor: Iulian Dnistran 31 iul. 2013 Concepte auto

Mini Clubvan Camper, Mini Countryman All4 Camp şi Mini Cowley sunt propunerile britanicilor de la Mini pentru pasionaţii de camping.

Mai exact, Mini Clubvan Camper este o autorulotă cu un singur pat, construită pe baza utilitarei Clubvan şi descrisă ca fiind „cea mai mică autorulotă de lux din lume”. Pe lângă patul pentru o singură persoană, dubiţa celor de la Mini are în dotare o chicinetă extensibilă cu gaz de la butelie, un frigider, o unitate de încălzire auxiliară şi un televizor.

Al doilea concept se numeşte Mini Countryman All4 Camp şi nu este altceva decât un Mini Countryman standard cu un cort extensibil montat pe acoperiş, ce poate oferi spaţiu de dormit pentru două persoane, potrivit britanicilor. De altfel, cortul extensibil poate fi montat şi pe un Mini Clubman, dar şi pe un Mini normal.

Mini Cowley este al treilea şi ultimul concept destinat pasionaţilor de camping şi vine sub forma unei rulote ce poate fi ataşată la cârligul de remorcare al unei maşini. Denumită după fabrica Mini din Oxfordshire, rulota Cowley oferă spaţiu de dormit pentru două persoane, o chicinetă cu aragaz cu două ochiuri, un duş care îşi trage apa dintr-un rezervor amplasat sub podea, un televizor şi o priză de 230 V la care poate fi conectat cablul de curent electric din parcul de camping pentru a trezi la viaţă toate electronicele din dotare.

Toate bune şi frumoase, însă cei de la Mini au spus că toate aceste trei concepte vor rămâne nişte concepte şi nu vor fi puse în vânzare.

Voi aţi vrea să puteţi cumpăra aşa ceva?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide