Mitsubishi Concept RA

Deocamdată, Mitsubishi Concept RA este doar sub formă de schiţe, însă este clar că planurile japonezilor sunt mari.

Încă de la SEMA 2007, cei de la Mitsubishi ne-au "ademenit" cu un coupe fabulos - este adevărat, Double Shotz Hot Wheels Concept este doar la stadiul de jucărie, dar Concept RA se pare că prefigurează "the real thing".

Conceptul va beneficia de sistemul S-AWC (Super All Wheel Control) şi de transmisia manuală automatizată, cu dublu ambreiaj (Twin Clutch SST), preluate de pe Lancer Evolution X. De asemenea, conceptul va avea caroseria construită din aluminiu, iar motorizarea va fi un... diesel, de 2,2 litri şi 204 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.