Mitsubishi MMR25 cu tracţiune 8X4

Mitsubishi a conceput o maşină de raliu care ar putea fi lansată în 2025 şi ar putea avea tracţiune pe toate cele 32 roţi ale sale.

Mitsubishi MMR25 cu tracţiune 8X4 Mitsubishi MMR25 cu tracţiune 8X4

Mitsubishi MMR25 va fi un concept cu totul nou. Maşina de raliu nu doar că va fi una complet electrică, având câte un motor pentru fiecare din cele 32 de roţi însă vizibilitatea şoferului va depinde în totalitate de ecranele interioare care vor crea o imagine completă în jurul maşinii. Acest lucru va fi posibil mai ales pentru că maşina nu va avea parbriz.

Cu o autonomie de circa 1600 km maşina ar trebui să reprezinte un adevărat pas înainte în ceea ce priveşte tehnologia. Forma aerodinamică îi oferă modelului o rezistenţă a aerului foarte mică.

Citeşte mai multe despre Mitsubishi MMR25 pe Go4it.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.