Mitsubishi Panther Concept

Deşi lumea auto europeană aşteaptă deschiderea cortinei Salonului Auto de la Geneva 2008, Mitsubishi are timp şi de salonul australian, prezentând o gamă inedită, denumită Panther.

Mitsubishi Panther Concept Mitsubishi Panther Concept
mitsubishi lancer pantherMitsubishi este o marcă foarte bine văzută în Australia, ceea ce nu putea fi trecut cu vederea de către japonezi. Astfel, special pentru continentul cangurilor, Mitsubishi a prezentat la Salonul Auto de la Melbourne o ediţie specială denumită Panther, pentru mai multe modele din gamă: Colt, Lancer, Grandis, Pajero în trei uşi şi L200 (denumit Triton în Australia).

mitsubishi l200 pantherCaracteristicile comune tuturor modelelor sunt vopseaua neagră "black duco", detaliul "urmă de gheară" şi banda albă din partea inferioară a caroseriei. De asemenea, garda la sol a fost coborâtă, iar jantele sportive au un design special, pentru fiecare model în parte. Colt şi Grandis au jante de 16", din aliaj, în timp ce Mitsubishi Lancer beneficiază de jante cromate de 20". L200 şi Pajero au dreptul la jante mai mari, de 22", de asemenea cromate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.