Mitsubishi Prototype S - LIVE GENEVA 2008

Mitsubishi Prototype S arată şi mai feroce în realitate, la standul Mitsubishi de la Geneva 2008. Subaru Impreza STi are un concurent pe măsură!

În 2005, Mitsubishi ne dădea o idee despre liniile estetice ale noului Mitsubishi Lancer prin conceptul Sportback, iar recent au fost publicate primele schiţe ale noului concept.

Mitsubishi Prototype SAcum a venit timpul să vedem cum va arăta acest concept la Geneva 2008 şi rezultatul putem spune că este de senzaţie. În principiu, este vorba de acelaşi stil ca al lui Mitsubishi Lancer Sedan, doar că în partitură hatchback - maşina beneficiază acum de un hayon plonjat, montantul spate gros fiind lipsit de al treilea geam lateral, care există în cazul concurentului japonez Subaru Impreza.

Mitsubishi Prototype SMitsubishi Prototype S beneficiază, în plus, de multe accesorii estetice, care îi conferă o agresivitate reuşită, în linia impusă de EVO X. Motorul este cel realizat de Ralliart, un 2,0 turbo de 240 CP şi 343 Nm, cuplat la o cutie de viteze cu dublu ambreiaj. Nu lipsesc tracţiunea integrală, diferenţialul central activ sau jantele din 19", cu design special.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.