Morgan Lifecar - concept

Constructorul britanic Morgan va lansa, cu ocazia Salonului Auto de la Genava din 2008, un concept hibrid alimentat cu pilă de hidrogen.

Morgan Lifecar - concept Morgan Lifecar - concept
Energia electrică produsă de pila de hidrogen va alimenta cele patru motoare electrice amplasate în roţi, fiind necesari doar 24 KW pentru a pune maşina în mişcare . Design-ul maşinii este dat de poziţia şi forma constructivă a pilei de combustie, iar şasiul este împrumutat de la Aero8. Graţie unei greutăţi totale scăzute, automonia conceptului este de până la 321 de km. Conceptul Morgan Lifecar vrea să demostreze ca o maşină perfect prietenoasă cu mediul înconjurător poate să ofere, pe deplin, plăcerea condusului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.