Morgan Space Concept - design de înaltă clasă

Uitaţivă bine la acest model deoarece s-ar putea să nu-l vedeţi niciodată în realitate.

Morgan Space Concept - design de înaltă clasă Morgan Space Concept - design de înaltă clasă

Morgan Space Concept, finisajeMorgan Space Concept, creat de designerul georgian Vladimer Kobakhidze, reprezintă o propunere pentru o sportivă Morgan modernă dar care să păstreaze în acelaşi timp şi trăsăturile clasice.

Sportiva cu două locuri pare să semene cu modelele predecesoare, Morgan Aeromax şi Morgan LifeCar Concept. Însă nu este deloc aşa deoarece absolut toate elementele lui Morgan Space sunt complet noi. Componentele spatelui maşinii, precum capacul portbagajului, luneta sau spoilerul, par să se contopească într-o singură formă. Fustele laterale precum şi arcele foarte proeminente ale roţilor din faţă încadrează conceptul în aspectul clasic al unui Morgan.

Datele tehnice încă nu au fost specificate în schiţele artistului. Însă dacă luăm în considerare faptul că modelel anterioare ale lui Morgan au urmat o linie consecventă de motoare V8 şi cutii de viteze manuale în şase trepte de la BMW este foarte posibil ca şi sub capota lui Morgan Space să răsune huruitul unui bavarez.   

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.