Nissan Denki Cube

Nissan militează pentru soluţiile eficiente şi ecologice. Demersul lor, sub egida Green Program 2010, ia o formă foarte pătrăţoasă şi poartă denumirea Denki Cube.

Conceptul Nissan Denki Cube este prezent la Salonul Auto de la New York. Prototipul, modelat după actualul Nissan Cube, ilustrează ideea de automobil exclusiv electric. Dotat cu un motor electric şi baterii litiu-ion, Denki Cube, se diferenţiază faţă de modelul de serie prin sursa de putere mai eficientă şi autonomia crescută.

Cu acest model, Nissan se laudă că au rezolvat problemele legate de fiabilitatea bateriilor folosite de constructorii în prezent. Tehnologiile ce includ baterii au marele dezavantaj reprezentat de pericolul de supraîncălzire şi chiar explozie.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.