Nissan NV200 Concept

Nissan va lansa la Salonul Auto de la Tokyo din octombrie, conceptul NV200, un nou studiu din categoria minivanurilor.

Nissan NV200 Concept Nissan NV200 Concept
Noul concept a fost dezvoltat de Nissan Design Center din Japonia împreună cu Nissan Design Europe din Londra. Noul concept NV200 continuă tema de design lifestyle iniţiată odată cu prezentarea conceptului Bevel la Salonul Auto de la Detroit. Aspectul inedit al conceptului este că, atunci când maşina este parcată, din zona de încărcare se extinde o prelungire a acesteia care poate fi transformată într-un birou mobil.

De pildă, această "găselniţă" poate să le fie foarte utilă fotografilor, mai ales celor care "operează" în zone ostile. Gândind în termeni de petrecere a timpului liber, posibilităţile de utilizare a soluţiei celor de la Nissan se pretează foarte bine ieşirilor în aer liber.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.