Nissan Shiraz

Modelul pe care-l aveţi în faţă este creaţie unui spaniol pentru care aceasta a primat un Nissan Note. Nu e rău, nu?

Nissan Shiraz Nissan Shiraz

Cu ce seamana oare?Miguel Ángel Iranzo Sánchez este un tânăr spaniol ce a dorit să ia diploma de master în design auto la Universitatea din Valencia. Şi a reuşit cu acest proiect, care i-a ocupat toată vara şi despre care autorul spune că reprezintă un mix de SUV cu automobil sport, totul cu ADN marca Nissan.

Dar pentru creaţia sa, spaniolul a primit ca premiu un Nissan Note. Aşa da răsplată. În ceea ce priveşte Nissanul Shiraz, acesta este capabil de off-road, sportiv, ecologic şi respiră prin fiecare por a Nissan. Iar interiroul este debordand de simplu. Voi ce părere aveţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.